Dia mundial de les persones refugiades

Un hotel del Tarter acollirà a 70 refugiats

Un primer grup de 30 hi arribarà abans de final de més perquè estan allotjats a pisos turístics que han de quedar buits abans de l'1 de juliol.

Dues refugiades ucraïneses en l'acte del Dia mundial de les persones refugiadesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els primers 30 refugiats ucraïnesos dels70que acollirà un hotel del Tarter arribaran abans de final de mes. Aquestes persones estan allotjades en apartaments turístics que han de quedar buits abans de l'1 de juliol. Les 40 persones restants entraran a l'hotel en una segona i tercera fase de trasllat al llarg de lesproperes setmanessegons ha explicat la secretària d'Estat d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà en l'acteper elDia mundial de les persones refugiades. Milà ha comentat que hi ha 37 persones refugiades incorporades al mercat laboral Andorrà i ha confirmat que abans de finals d'any arribaran dues famílies de refugiats sirians.

La Casa Comuna de Sant Julià ha acollit aquesta tarda l'esdevenimentportael títol 'Andorra, país d'acollida. Compartint experiències'. En el mateix acte Govern ha donat a conèixer la campanya d'enguany i diverses persones refugiades, acollides a Andorra, hanexplicatles seves vivències. L'objectiu de la campanya ésseguirdonant visibilitat a la crisi humanitària, a més des del ministeri d'Afers Socials es té la voluntat de "sensibilitzar a la població sobre les persones refugiades per avançar en la inclusió".

Refugiats en l'acte del Dia mundial de les persones refugiades

tracking