PRESENTACIÓ ACTIVITATS ESTIU

Grandvalira preveu 130.000 visitants aquest estiu

El domini calcula incrementar un 5% les visites respecte la temporada passada

Presentació de la temporada d'estiu a Grandvalira i Ordino ArcalísMireia Reynal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira espera rebre uns 130.000 visitants aquest estiu, una xifra que representaria un augment del 5%respecte ala temporada passada. La previsió s'ha anunciat aquest matí en el marc de la presentació de les activitats d'estiu 2022 del domini. L'acte ha estat conduït per XavierSalinas, director de desenvolupament de negoci de Grandvalira i pels directors generals de Grandvalira David Hidalgo iJuanRamon Moreno. Durant la presentació també s'ha mencionat que, en aquests moments, la facturació de l'estiu del domini representa un 2% en comparació a tota la temporada. Una xifra que, els directius, consideren encara poc significativa i voldrien incrementar.

Quant a la temporada d'estiu, Grandvalira i Ordino Arcalís han enriquit la seva oferta. En aquest sentit, el Mon(t) Magic Family Park estrenarà tres activitats: el QuickFlight, un salt des d'una plataforma de 7 metres, les Red Shark, unes bicicletes col·locades damunt d'una taula molt semblant a les de paddle surf i les Push Bikes, uns circuits de bicicletes sense pedals per a infants d'entre 3 a 5 anys. A més, el parc també comptarà amb tres nous paquets d'entrades: el Basic Pass, l'Únic Pass i l'Adrenalina Pass, creat per a majors de 14 anys. Per altra banda, Ordino Arcalís incorpora la bicicleta elèctrica a la seva oferta, amb diferents circuits a la zona de la Coma.

Durant la presentació també s'ha conegut la designació del nou director operatiu d'Ordino-Arcalís, Israel Ramonet, que prèviament assumia el càrrec de director tècnic dels serveis d'escola.

tracking