Campanya per donar a conèixer el patrimoni cultural i natural

Govern anima als ciutadans a sortir de casa i enregistrar un vídeo mostrant el seu racó preferit del país o el que acabin de descobrir

Campanya 'Coneix casa teva'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Govern llança aquest estiu la campanya 'Coneix casa teva' amb l'objectiu de fomentar una descoberta activa del patrimoni cultural i natural per part de la ciutadania, "de manera que els ciutadans mirin amb uns altres ulls el seu entorn i s'impliquin en la valorització del patrimoni", segons informa l'executiu en nota de premsa. La campanya es posarà en marxa demà amb la presentació del document audiovisual i la publicació a la pàgina web de Cultura de les bases de participació en el projecte de difusió. L'espot documental es projectarà als Cinemes Illa Carlemany del 17 al 23 de juny i també es podrà veure a la pàgina de Cultura.

D'aquesta manera, Patrimoni Cultural anima a la ciutadania a sortir i a realitzar un clipaudiovisualde 30 segons de durada on mostrin el seu racó preferit del país o bé aquell paisatge o element arquitectònic que acabin de descobrir i compartir-lo a través d'Instagram amb les etiquetes corresponents. Una selecció dels vídeos rebutsescompartiranperiòdicament als perfils de les xarxes socials del Patrimoni Cultural entre el 17 de juny i el 31 d'agost.Tanmateix,sesortejaran cada quinze dies entrades i marxandatge dels museus imonumentsd'Andorra.

tracking