Govern inverteix 4 milions d'euros a renovar la pavimentació

El consell de ministres ha aprovat l'adjudicació per a la nova pavimentació i reforç de les calçades de les carreteres generals, secundàries i carrers

La carretera del coll d'OrdinoMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern invertirà 4.049.999,4 milions d'euros a la nova pavimentació i al reforç de les calçades de les carreteres generals, secundàries i carrers, segons ha informat el ministre Jover en la roda de premsa posterior al consell de ministres. L'empresa adjudicatària ha estatPavandSA i els treballs s'emmarquen en la voluntat de "millorar la seguretat a laxarxaviària" i tenen un termini d'execució previst de12mesos.

El consell de ministres també ha aprovat l'adjudicació de les obres de millora de drenatges puntuals a la carretera secundària 251, a la zona del Forn de Canillo. L'executiu hi invertirà 191.901,29 euros i l'adjudicació ha caigut sobre l'empresa Construccions Entrimo. Els treballs preveuen la incorporació de tres grups de bombeig profunds i enderrocar i refer uns 200 metres de cuneta.

D'altra banda, l'executiu també informa de la convocatòria d'un concurs públic per licitar els treballs de protecció d'un corredor d'allaus a la CG-2 a la sortida de Soldeu, a la zona de la Guardiola. Les obres, segons detalla Govern en nota de premsa, consisteixen en la instal·lació de 172,15 metres de barreres antiallaus, distribuïdes en 9 fileres per evitar els despreniments d'allaus a la zona. Les sol·licituds es poden presentar fins el 7 de juliol.

Reforma de la gossera

Jover ha informat aquesta tarda de l'obertura d'un concurs públic per la selecció d'un professional d'arquitectura per redactar i dirigir el projecte de les obres de reforma de la gossera oficial. Govern té la voluntat de millorar els espais on estan els gossos, millorant les instal·lacions existents -tant de les gàbies com dels espais exteriors-, i ampliar la caseta per millorar també els espais per al personal, l'atenció al públic i la nova sala de cures. Els interessats poden presentar la seva sol·licitud fins el 14 de juliol.

A proposta del ministre Filloy, el consell de ministres ha ratificat la licitació dels treballs de manteniment i millora de quatre refugis de muntanya no guardats: el de Cabana de Siscaró, el de Montmalús, el de l'Angonella i el de Riabl. La licitació serà mitjançant concurs nacional i les sol·licituds es poden presentar fins al 14 de juliol.

Per últim, Govern ha aprovat l'adjudicació d'una nova ambulància per al cos de bombers per 114.877 euros. L'empresaadjudicatàriaésPyrénéesHèracles Industrials. Es tracta d'un vehicle ambulància 4x4 destinada al transport de pacient l'estat dels quals es pugui desestabilitzar. A més, l'executiu també ha adquirit per 64.285 euros unaminipala carregadora pelCOEX, l'adjudicació de la qual ha recaigut a la mateixa empresa.

tracking