Controlat un motorista amb matrícula andorrana a 211 per hora a la C-14

El motorista d'Andorra controlat a la C-14

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els mossos d’esquadra van denunciar el cap de setmana un home conduint a 211 quilòmetre per hora. En concret, el cos de seguretat català va detectar el conductor d’una motocicleta d’Andorra en un tram de la C-14, el qual està limitat a una velocitat màxima de 90 quilòmetres per hora.

Segons van informar ahir els mossos d’esquadra, els agents van interceptar el conductor mitjançant un radar instal·lat a la via, el qual està ubicat al terme municipal d’Oliola, a la comarca de la Noguera. Els fets van ocórrer poc després de les onze del matí de diumenge, moment en el qual el motorista va ser detectat pel radar.

Com a conseqüència de les altes velocitats, el conductor ha estat denunciat penalment pels mossos d’esquadra i haurà de passar un judici ràpid. En aquest cas, la vista davant el jutge es durà a terme a Balaguer i haurà de presentar-se un cop sigui requerit pel jutge, acusat de ser l’autor d’un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible.

A l’Estat espanyol es consideren delictes de conducció amb un excés de velocitat punible totes aquelles conductes consistents en una conducció que superi en vuitanta quilòmetres per hora en via interurbana la velocitat establerta. En aquest cas, el conductor superava la velocitat màxima en 121 quilòmetres per hora.

tracking