Residents

Interior aprova 400 permisos d'estiu més per a l'hoteleria

Les autoritzacions especials d'immigració temporal són una ampliació de la quota especial aprovada al maig

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, va presentar el pla de xoc ahir.SFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat avui una ampliació de la quota especial d'autoritzacions d'immigració temporals del sector hoteler i de restauració per a l'estiu. L'executiu ha celebrat una reunió extraordinària per modificar la quota anterior aprovada el 18 de maig per a 700 permisos, dels quals 650 eren per a residents i 50 per a fronterers.

La proposta del ministeri d'Interior s'ha tirat endavant perquè s'havien esgotat els 700 permisos, inclosa l'ampliació excepcional possible de 210 autoritzacions extres, precisa el Govern en un comunicat. L'executiu assenyala que aquesta situació està motivada "fonamentalment per una reactivació del sector hoteler i turístic en general". Mig centenar dels permisos són per a treballadors fronterers i la xifra total també és ampliable en un 30%.

La nova quota com l'aprovada al maig tenen una vigència fins al 31 d'octubre i el termini de presentació de sol·licituds comença avui, amb la publicació del reglament a un BOPA extraordinari, i es poden demanar fins al 15 de setembre.

tracking