BALANÇ POLICIAL

Arrestada per agredir als agents que la volien ajudar

La dona es trobava estesa a terra al costat d'una autocaravana a la carretera dels Vilars

Un cotxe de la policia amb els llums blaus encesos.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona no resident de54anys va ser detinguda com a presumpta autora dels delictes contra la funció pública i l'honor. Els fets van tenir lloc el dijous 9 de juny a les 18.30 hores a Escaldes-Engordany quan la policia va ser requerida pels agents del Servei de Circulació, ja que quan efectuaven una ronda per la zona de la carretera dels Vilars, es van trobar una dona estesa a terra al costat d'una autocaravana i en preocupar-se pel seu estat, aquesta es va posar en peus, forcejant amb ells. En intervenir la policia, la interessada va continuar amb la mateixa actitud, proferint diverses injúries.

Aquesta no va ser l'única detenció de la setmana passada, ja que el mateix dia a les 20:03 hores a Santa Coloma, un home resident de51anys, va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes contra la funció pública, l'honor i la llibertat. La detenció es va dur a terme arran d'un requeriment dels agents a l'aparcament privat d'un restaurant, ja que el seu gerent tenia certes desavinences amb uns conductors de turismes, estacionats a l'aparcament del seu establiment. En intervenir, l'interessat va tenir una actitud despectiva amb injúries i amenaces envers els agents interventors.

A Escaldes-Engordany, una dona i un home residents de 36 i 37 anys respectivament van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. Els fets van tenir lloc el dimarts 7 de juny a la mitjanitdesprés queels agents es desplacessin a un domicili particular per una discussió de parella que va derivar en agressió mútua.

tracking