Andorra Business aposta per la internacionalització en les noves subvencions

L’entitat destinarà 190.000 euros a empreses que vulguin iniciar la seva expansió més enllà de les fronteres del Principat

Presentació de la 5a edició Subvencions Andorra BusinessSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre d'Economia, Jordi Gallardo, i la directora d'AndorraBusiness, Judit Hidalgo, han presentat aquest matí la cinquena edició de les subvencions que AndorraBusinessatorga a les empreses del Principat. Enguany, l'objectiu número u d'aquestes subvencions és la internacionalització, especialment de petites empreses.

En total es destinaran enguany 190.000 euros, dels quals el 85% es reserven per a empreses amb una facturació de fins a 350.000 euros. El 15% restant es repartiran entre empreses d'entre 350.000 i dos milions d'euros, un màxim que enguany s'ha incrementat en mig milió d'euros perquè "es vol donar entrada a aquelles empreses que poden estar molt madures i que poden fer el salt a la internacionalització".

Fins a la data, el 70% de les 207 empreses que han rebut una subvenció en una de les quatre edicions anteriors asseguren que la seva facturació ha augmentat gràcies a l'ajut rebut, segons ha explicat Hidalgo. A més, el ministre d'Economia ha detallat que aquest any s'exclou entre els objectius d'aquesta subvenció la digitalització de les empreses perquè en poques setmanes es presentarà un ajut específic per a la transformació digital de les empreses.

tracking