ENTITATS

El repte solidari Pedala contra el càncer aconsegueix recaptar 1.417,20 euros

Es tracta d'una iniciativa del Centre Esportiu d'Anyós, Vallnord i el Comú de la Massana emmarcada dins del Festisport

El repte ha recaptat un total de 1.417,20 euros.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El repte solidari Pedala contra el càncer ha recaptat un total de 1.417,20 euros. Es tracta d'una iniciativa del Centre Esportiu

d'Anyós, Vallnord i el Comú de la Massana emmarcada dins del festival Festisport que buscava recaptar diners per a l'Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca), que els dedicarà a la seva acció a favor dels pacients oncològics.

El Festisport ha volgut incloure des de la seva primera edició un acte per recaptar fons per alguna organització social del país i Assandca ha estat l'escollida en aquesta edició.

Tal com informa Assandca, l'esport i l'activitat física en general estan recomanades per l'Organització Mundial com a mesura de prevenció i per millorar la qualitat de vida i el diagnòstic dels pacients de càncer. Entre altres serveis que Assandca ofereix als seus associats, com assessorament en els tràmits acompanyament

psicològic i programes d'allotjament quan els pacients han de seguir tractaments fora, hi ha el de sessions d'activitat física dirigida especialment a pacients oncològics.

tracking