ESPORTS

Encamp frega el 100% d'ocupació amb l'arribada de l'Spartan Race

La popular cursa d'obstacles celebra aquest cap de setmana la setena edició al país

Enric Torres d'Andorra Turisme, Nino Marot, conseller de turisme del comú d'Encamp i el director d'Spartan Race, Ángel Sanz.Ivan Álvarez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Spartan Race torna aquest cap de setmana a ocupar el centre urbà d'Encamp i més de 3.600 espartans competiran dissabte i diumenge en la cursa d'obstacles més popular i exigent del món.

El sector comercial i hostaler d'Encamp es un dels gran beneficiats de l'arribada de la cursa, ja que frega, hores d'ara, el 100% d'ocupació en la que serà la tercera presència consecutiva al nucli del poble, aposta clara per davant de l'anterior emplaçament, el sector de Grau Roig. L'organització celebra que, poc a poc, s'arribin a xifres properes a les prepandèmiques -el 2019 hi han haver més de 5.000 espartans- i que el sector, en aquest sentit, avança de manera adequada. La gran novetat enguany és el retorn de la Kids, que es farà dissabte, i la Ultra de 50 quilòmetres amb més de 40 obstacles, única cursa d'aquesta categoria present en el calendari espanyol.

Afectacions de trànsit i en la línia de bus

El departament de Mobilitat informa quela carretera de Vila-Beixalís CS210 quedarà tallada al trànsit aquest dissabte 11 de juny de les 7.00 hores a les 14.00 hores a causa de l'Spartan Race. Així, l’accés només estarà permès als serveis d’urgència, als cortalans i als ciclistes.

Així mateix, del divendres 10 a les 9.15 hores al diumenge 12 de juny a les 19 hores es modificarà el trajecte de les línies L2 i L4 a la zona d’Encamp amb motiu de la celebració de la cursa i s'establirà parades alternatives.

Modificacions de trajecte i parades anul·lades

tracking