Canvi de càrrecs

Josep Segura deixa la direcció general del BSA

Lluís Alsina serà el nou màxim responsable de l'entitat

El president del Consell d'Administració de BSA, Miquel Alabern, i el president de BSA, Josep Segura.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Segura ha decidit fer un canvi professional i deixar el seu càrrec de conseller i director general delBSA, segons informa l'entitat bancària en nota de premsa. Segura, que deixa el càrrec per "motius personals i professionals" es vaincorporaral projecte deBancSabadellfa22anys, primer com a interventor general, després com a director general adjunt i els darrers anys com a director general.

Arran de la seva sortida, LluísAlsina, actual conseller i director general deMoraBanc, i també conseller deBSA, serà el nou màxim responsable de l'entitat per "culminarel procés d'integració de les dues entitats". Tot iaixò,l'entitat apunta que el seu nomenament està subjecte a obtenir l'autorització del regulador (AFA).

Tanmateix, Miquel Alabern, president deBSABnac,s'incorporaràaMoraBanccom a conseller independent un cop s'obtinguil'autorització. Amb la seva incorporació, el Consell d'Administració deMoraBanccomptarà amb nou membres, dels quals cinc són consellers independents, tres consellers dominicals i un conseller executiu.Aquests canvis són fruit de la preparació de totes dues entitats per fer front al procés de fusió i d’integració que està previst que finalitzi a la tardor.

tracking