Els positius de covid baixen a 157 en una setmana

La xifra d'hospitalitzats es redueix a dos pacients a planta

Prova TMA Proves StopLab SanitarisFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els nous contagiats de covid tornen a baixar en l'última setmana per la disminució de les proves diagnòstiques arran l'eliminació de l'aïllament per a les persones sense símptomes de la infecció, segons ha argumentat el ministre Portaveu aquesta tarda. Eric Jover ha anunciat que s'han detectat 157 positius des de dimecres passat i que els casos actius es redueixen a 261, 68 menys que la setmana anterior.

La situació també millora a l'hospital on queden dos pacients amb covid ingressats, tres per sota de la xifra de l'anterior actualització. Tots els malalts estan a habitacions a planta i es compleixen dues setmanes sense afectats per la infecció a l'UCI, ha destacat Jover.

El consell de ministres ha decidit prorrogar una setmana més les restriccions vigents per la pandèmia que el ministre ha incidit que són ja "gairebé de relaxació total". Eric Jover ha remarcat que la baixada de positius no respon a una baixada tant important de la presència del virus al país i ha demanat "prudència" perquè encara hi ha circulació de la covid.

Govern ha actualitzat avui les dades de vacunació per prevenir la infecció. Salut ha administrat 157.480 vaccins, dels quals 58.135 corresponen a primeres dosis, 57.497 a segones i 41.848 persones han rebut tres punxades.

tracking