reunió de petits estats membres

Mas destaca a l'OMS la gestió durant la crisi del coronavirus

La secretària d’Estat de Salut parla de turisme saludable i de la futura taxa turística

Representants dels petits estats de l'OMS.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra ha exposat la seva estratègia davant de la pandèmia de covid-19 en una reunió de petits estats membres de l’OMS que se celebra a Montenegro, segons va explicar ahir el Govern en un comunicat.

La secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, va participar en dues taules rodones: una sobre l’estratègia davant la covid i una altra sobre turisme sostenible. Mas va comentar les decisions adoptades per mantenir la pressió sanitària al mínim possible, i va concretar que Andorra va optar per “una estratègia mixta” per aprovisionar-se. Salut xifra en prop del 85% la població que ha rebut la pauta completa, amb vacunes obtingudes a través de la iniciativa Covax com dels estats veïns –Espanya, França i Portugal–. La secretària d’Estat va exposar la coordinació i la cooperació amb els territoris veïns.

Mas també va participar en una taula rodona sobre turisme sostenible i saludable, en què va apuntar la necessitat d’“apostar per un model basat en la qualitat, sinònim de territori i que integri en el seu valor la sostenibilitat, la seguretat i el respecte”. Es va referir a la formació de professionals. “Un dels impactes positius de la taxa turística, que s’aprovarà aviat, és que repercutirà positivament en el sector turístic, per exemple amb activitats formatives a persones relacionades amb el turisme”.

tracking