Govern

Calvó i Rossell participen en la conferència d'Estocolm+50

La ministra de Medi Ambient ha manifestat la necessitat d'impulsar i implantar un canvi de model de consum

La ministra Calvó durant la seva intervencióGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Medi Ambient, Silvia Calvíó, i el secterari d'Estat d'Agricultura, Marc Rossell, són avui i demà a la conferència internacional Estocolm+50. Segons informa l'executiu en nota de premsa, Calvó ha fet referència al seu discurs a la importància d'impulsar i implantar un canvi de model de consum, "ja que l'actual és responsable del 90% de les problemàtiques ambientals".

Tanmateix, la ministra ha explicat que Andorra està a punt d'aprovar una llei que impulsa un nou model d'economia circular que "fixa els obejectius i accions concretes per lluitar contra el malbaratament alimentari, per reduir la generació de residus i per impulsar un canvi de model de consum". Calvó ha afegit que el Principat és "testimoni directe de la petjada que deixa el model de consum a la biodiversitat", i epr aquest motiu treballen per "aconseguir la neutralitat carboni el 2050".

Demà el secretari d'Estat participaràen eldiàleg interactiu 'Accelerarla implementació de la dimensió ambiental del desenvolupament sostenible en el context de la dècada d'acció i lliurament per al desenvolupament sostenible'. Rossell aproparà la "implicació del sector públic andorrà" a l'assoliment de l'Agenda 2030 i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

tracking