ja han començat els moviments de terres

Projecten al Pla de Sant Tirs una gasolinera de baix cost

La promotora ho vol complementar amb una superfície comercial

La localitat del Pla de Sant Tirs.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una empresa del sector de la construcció amb seu al municipi alturgellenc de Ribera d’Urgellet promou la construcció d'una gasolinera de baix cost i una superfície comercial a la població del Pla de Sant Tirs, a peu de la carretera C-14. Fonts municipals van confirmar ahir que la tramitació urbanística encara la recta final, i que està en tràmit des de ja fa uns quants anys amb l’objectiu d’obrir l’estació de servei de carburants i una petita superfície comercial d’alimentació en aquesta localitat catalana propera al Principat.

Els promotors estarien en contacte amb diverses cadenes, entre les quals l’empresa BonÀrea, localitzada a Guissona. Aquests dies han iniciat el moviment de terres per aplanar el terreny on aniria l’estació de servei i la superfície comercial, encara que fonts de l’empresa promotora van declinar donar més detalls sobre l’estat del projecte.

L’alcaldessa de Ribera d’Urgellet, Josefina Lladós, va destacar que “els tràmits són molt llargs en l’àmbit urbanístic” i han requerit una modificació del planejament urbà de la zona, catalogada d’industrial en el pla d’ordenació urbanística municipal. Lladós es va mostrar a favor de la iniciativa, “que generarà activitat econòmica” al municipi “i crearà llocs de treball, molt necessaris en aquests moments que vivim”. “Tenint en compte que el Pla de Sant Tirs no disposa de cap comerç, els veïns ho agrairan”, va concloure l’alcaldessa.

tracking