desapareguts

El padrí de 81 anys torna a casa després d'uns dies a Salou

La policia va forçar la porta del seu domicili per assegurar-se que no era a l’interior i finalment se’l va localitzar al municipi català

Robert Jubillar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert Jubillar Pérez, el padrí que la policia buscava des de divendres, és des d’ahir al seu domicili. Va haver de passar primer pel despatx de la policia per recollir les noves claus de casa seva, ja que el pany va ser trencat per la policia per accedir al domicili davant el temor que li hagués passat alguna fatalitat, ja que hi viu sol.

Divendres mateix els agents van ser informats que l’avi s’havia desplaçat a Salou amb un autocar de línia regular. La mateixa companyia va avisar ahir la policia que l’home tornava a Andorra. L’alerta de la falsa desaparició la va donar l’empresa on fa unes hores diàries per complementar la pensió, encara que persones del seu entorn van explicar que la seva salut és molt precària. La policia no va informar dels motius que el van portar al municipi català, on té família amb qui té poc contacte.

Nascut a Osca, viu a la carretera dels Cortals i té un caràcter solitari. Havia treballat com a tapisser en una botiga d’Andorra la Vella i fins no fa gaire se’l veia amb un Seat Ibiza per Encamp. Ara fa cada dia el mateix desplaçament a peu.

RECERCA D'UN FRANCÈS QUE VA ESTAR A ANDORRA L'ANY 2016

La policia ha fet pública la fotografia d’un francès desaparegut per demanar col·laboració ciutadana per trobar-lo. El cos de seguretat recerca Florent Gilles Robert Gregoire, nascut el 3 de novembre del 1987 a Nantes i que va pernoctar al Principat el 12 de setembre del 2016. Des del cos de seguretat han indicat que la petició a la ciutadania per si algú pot facilitar dades del desaparegut es fa perquè han rebut una demanda de França. La seva exparella, amb qui va estar a Andorra, es troba detinguda a l’Estat veí.

tracking