Arrestat un no resident per un delicte contra la llibertat sexual

El balanç informa de la detenció de dues persones per baralles en locals de la capital

Un cotxe policial a la Batllia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home no resident de 43 anys va ser detingut el dilluns passat com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual. L'arrest, segons informa el balanç de detencions, va tenir lloc a les 00:57 hores a Escaldes-Engordany.

Dues baralles a la capital

La policia també informa de la detenció de dos homes de 27 i 61 anys en dues baralles a Andorra la Vella. La primera vasucceira les 3.43 a l'exterior d'un local d'oci el dijous. Els agents apunten que el detingut, un resident de27anys, vacolpejara cops de puny a dues dones, les quals li recriminaven la seva actitud envers la parella de l'arrestat. Durant l'escorcoll de seguretat, el cos policial van trobar-li en una butxaca de la jaqueta un embolcall amb 0,7 grams de marihuana.

El segon detingut, un resident de 61 anys, va agredir a una altra persona amb una ampolla de vidre, causant-li dues ferides sagnants al cap que, segons informa el balanç, can requerir punts de sutura. L'incident va tenir lloc el divendres a les 23.56 hores en un local de restauració de la capital.

tracking