Trànsit

Tallat el carrer Doctor Vilanova a partir de les 21.15 hores

El diumenge, de les 10 a les 11.30 hores, el trànsit es veurà afectat a les parròquies centrals per la cursa popular de l'Illa Carlemany

Tall avui al carrer Doctor VilanovaComú Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la capital informa que el carril de baixada del carrer Doctor Vilanova, en el tram comprés entre la rotonda de Govern i de Prada Casadet, estarà tallat avui per tasques de pavimentació.

Afectacions de trànsit el diumenge

Per altra banda, el trànsit es veurà afectatel diumenge a les parròquies centrals amb motiu de la cursa popular d'Illa Carlemany. Mobilitat apunta que de les 10 a les 10.50 hores el carrer de la Unió i del Valira, entre la rotonda del Km 0 i de la Dama de Gel, estarà tallat. Tanmateix, les vies per on passi la cursa quedaran restringits al pas de vehicles durant 40/50 minuts entre les 10.30 i les 11.30 hores.

Els carrers afectats seran avinguda del Consell de la Terra, carrer del Valira, avinguda de les Nacions Unides, carrer de la Constitució, carrer del Prat Gran, avinguda de les Escoles, avinguda Carlemany, avinguda Meritxell, carrer Bonaventura Riberaigua, rotonda Marginets, avinguda Príncep Benlloch, avinguda Santa Coloma, l'antic Camí Ral, passeig del Riu, la rotonda de la Comella, la rotonda Casadet i el Parc Central.

Fins a la finalització de la cursa es faran els desviaments escaients al pas dels participants. Tanmateix, les línies L1, L2 i L4 es veuran també afectades i faran trajectes i parades alternatives de les 10.30 a les 11.30, aproximadament.

tracking