Govern destina 130.000 euros en la pista de parquet del LAUesport

El comú lauredià serà l'encarregat de licitar les obres i cedirà gratuïtament l'ús de la pista a la Federació Andorrana de Patinatge

El Club Patinatge Artístic Principat d'Andorra, a l'Europeu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, SílviaRiva, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, i la presidenta interina de la Federació Andorrana de Patinatge, MariaCarmenSantamaria, han signat aquest dijous al matí un conveni de col·laboració entre les tres entitats per impulsar la instal·lació d'una pista deparquet al Centre Esportiu de la parròquia laurediana, rebatejat com aLAUesport, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, amb aquest acord, es disposarà d'un nou espai esportiu per abordar la manca actual d'aquests per al correcte desenvolupament i progressió dels programes de tecnificació i alt nivell de les modalitats esportives de patinatge artístic i de l'hoquei patins.

En aquest sentit, l'executiu subvencionarà el subministrament i la instal·lació de la pista al poliesportiu i també proporcionarà el subministrament i la instal·lació d'una tanca perimetral i de les porteries per a l'entrenament i la competició de la modalitat de l'hoquei patins. La inversió total, segons informa l'executiu, serà de 130.000 euros.

El comú de Sant Julià serà l'encarregat de licitar les obres deremodelació de l'espai i cedirà a títol gratuït l'ús de la pista a la Federació Andorrana de Patinatge per tal que pugui ser utilitzada per a les activitats esportives de tecnificació i alt nivell que organitzi la Federació.

tracking