Seguretat a les xarxes

El PS proposa compareixences anuals sobre ciberseguretat

El conseller general Roger Padreny demana que l'Agència Nacional de Ciberseguretat comparegui anualment per informar de la situació de ciberseguretat a Andorra

Roger Padreny al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat a tràmit 15 esmenes alProjectede llei de mesures per a la seguretat de les xarxes i dels sistemes d'informació, segons informa el partit el nota de premsa. En aquestes, el conseller general RogerPadrenyproposa compareixences anuals de l'Agència Nacional de Ciberseguretat al consell general, per tal de tractar qüestions en matèria de ciberseguretat. Els socialdemòcrates demanen que es presentin en seu parlamentària els informes anuals que preveu el projecte de llei per permetre una "avaluació necessària i pública de la política que s'està duent a terme en matèria de ciberseguretat".

Vela aposta per l'ampliació de l'oferta d'ensenyament

D'altra banda, la consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat una bateria de preguntes escrites a Sindicatura sobre les formacions impartides al Centre de Formació Professional. Entrealtresqüestions, Vela ha preguntat pel procés d'homologació delSASOen relació alsnous Batxillerats Professionals de Tècnic en cures auxiliars d'infermeria i de tècnic sociocomunitari. La consellera general puntualitza en nota de premsa el suport del partit a ampliar el ventall de formacions en FP, "sempre que estiguin relacionades amb les necessitats del teixit econòmic del país i s'analitzin aquelles que realment necessiten els sectors".

tracking