FESTIVAL

El Jambo post pandèmia recupera el centre històric

El festival tindrà lloc del 16 al 18 de juny i comptarà amb artistes internacionals com el canadenc Daniel Romano

Els organitzadors del festival.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 9a edició delJamboStreetMusicFestival es podrà celebrar per primera vegada amb normalitat després del pas de la pandèmia. Així ho han anunciat aquest matí els seus organitzadors. El festival, que tindrà lloc del divendres 16 aldiumenge 18 de juny, tornarà a recuperar els espais del centre històric. "Tenim ganes de celebrar aquest esdeveniment per tornar a retrobar-nos entre nosaltres i perquè els turistes coneguin aquests espais del barri antic" comentava Enric Torres, director de Projectes d'Andorra Turisme.

L'edició d'enguany comptarà amb 38 actuacions i 45 grups que es repartiran en 7 escenaris diferents. "Hem de recordar que d'entre la cinquantena de grups que participaran, 22 són del país" ha detallat l'organitzador del festival Oriol Vilella, tot destacant alguns dels noms del cartell comels empordanesos Ludwig Band, el canadenc DanielRomanoo els grups francesosLucieAntunesiTheButtshakers. "Enguanygaudimd'una col·laboració amb l'EmbaixadaFrancesa que ens ha permès entrar dins el mercat francès. Ens interessa per a poder conèixer els grups emergents" ha destacat. A més,Vilellatambé ha anunciat que un dels escenaris a partir d'ara durà el nom deCyntiaLim, que va morir l'any passat. "Hem anomenat així l'antiga Placeta de Sant Esteve en honor seu. Ella va debutar alJamboi creiem que és de justícia dedicar-li unescenari" ha assegurat.

Quant a les novetats, es mantindrà l'escenari de laplaçadel Poble -una novetat de l'any passat-, que es dedicarà a la música electrònica i el dissabte hi haurà una actuació amb més de 100 músics a l'escenari a càrrec de Cor Rock Encamp, BlackThursdayi l'ONCA. A més, Vilella ha anunciat que l'edició comptarà amb una activitat de IogaVinyasaa càrrec d'Olga Da Cunha i la proposta 'JamboSchool', on diversos alumnes de batxillerat i d'escoles de música del país podran participaren elfestival mostrant les seves creacions.

A més, enguany el festival s'obrirà amb un cinema a la fresca on es projectarà la pel·lícula "Destí: Woodstock (AngLee)" icomptarà amb una exposició amb material cedit per Ràdio Andorra sobre els festivals Woodstock i Monterrey.

tracking