BOPA

Govern destina 150.884,70 euros al transport sanitari

L'executiu ha vist necessari ampliar la partida pressupostària per respondre als compromisos derivats del conveni amb el SAAS i Creu Roja

Creu Roja estrena dos vehicles nous per al transport sociosanitari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu ha fet públiques les despeses per a subministraments, prestació de serveis, assistència tècnica, gestió de serveis públics, arrendaments i altres negocis jurídics anàlegs i ajuts del Ministeri de Salut per a l'exercici del 2023 en elBOPAd'aquest dimecres. En aquest sentit, per respondre als compromisos derivats del conveni entre el Govern d'Andorra, la Creu Roja Andorrana i el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària relatiu al transport sociosanitari intern programat individual i col·lectiu; s'ha vist necessari ampliar la partida pressupostària. Així, d'acord amb el que disposa l'article de la Llei del pressupost per a l'exercici del 2022, s'ha decretat l'aprovació de l'import del 2023 de 150.884,70 euros per aquest servei.

En aquest sentit, per adaptar a la limitació pressupostària aprovada pel consell general, s'ha hagut de dotar el pressupost de crèdits addicionals per respondre als compromisos establerts. Això vedegut al fet quela limitació pressupostària estableix un 30% dels ingressos reals de l'exercici del 2022 en el que es decreti immediatament, també d'un 30% en el segon exercici i un 40% en el tercer, però l'import previst no ha estat suficient per finançar el conveni esmentat.

tracking