Washington

L'FMI felicita el Govern per la seva cooperació amb la institució

El ministre portaveu Eric Jover i el secretari d'Estats d'Afers Financers Internacionals Marc Ballestà participen aquesta setmana en les Reunions de Primavera de l'FMI a Washington

El ministre Jover amb Alfred Kammer, director del departament europeu de l'FMIGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministrePortaveuEric Jover i el secretari d'Estat d'Afers FinancersInernacionalMarcBallestàes reuneixen aquesta setmana amb els màxims responsables del Fons Monetari Internacional (FMI) en el marc de les Reunions dePrimaveraque s'estan duent a terme a Washington. Juntament amb el director general de l'AFA, David Cerqueda, i l'ambaixadora d'Andorra a les Nacions Unides, Elisenda Vives, Jover iBallestàparticiparan fins al divendres en les trobades bilaterals amb els representants de l'FMI, segons informa Govern en nota de premsa.

En les diverses trobades que ha tingut la delegació andorrana amb alguns dels màxims responsables de l'organisme s'han posat en comú i valorat els primers passos d'Andorra des que va esdevenir membre de l'FMI l'octubre del 2020. Tanmateix, l'organisme ha felicitat la delegació andorrana per la "rapidesa del procés d'adhesió" i per la seva "cooperació" amb la institució.

En el dia d'avui, Jover i Ballestà s'han reunit amb el director de l'organisme, Bo Li, el director del departament europeu, AlfredKammeri el director del departament d'afers monetaris i mercats de capitals,TobiasAdrian. D'altra banda, també s'ha reunit amb PaulHilbers, director executiu del grup de països de l'FMI del qual forma part el Principat. En la trobada, Jover iHilbershan abordat la importància de traslladar la sensibilitat i especificitats d'Andorra i els altres petits països a l'FMI.

tracking