Cultura atorga 180.000 euros en ajuts a 75 projectes culturals

Se'n beneficiaran 29 projectes d'arts escèniques i música, 15 d'arts plàstiques i visuals, 20 editorials, 4 de divulgació cultural, sis de difusió cultural i un a la creació literaria

Sílvia Riva.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cultura ha atorgat les subvencions culturals per un pressupost total de 180.000 euros per a 75 projectes culturals. Els beneficiaris seran 29 projectes artístics de creació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit de les arts escèniques i la música;15 projectes artístics de creació, producció, exhibició i difusió en l'àmbit de les arts plàstiques i visuals;20 projectes editorials; 4 projectes de divulgació cultural i activitats culturals relacionades amb la cultura en general;6 projectes de difusió cultural dels mitjans de comunicació privats, i un ajuta la creació literària. La ministra Ester Vilarrubla ha concretat que de les 98 sol·licituds presentades se n'han aprovat un 76,5%, registrant unes xifres superiors a les de l'any passat en la convocatòria "més concorreguda" dels últims anys.

Vilarrubla ha recordat que a aquesta partida cal sumar-li els 100.000 euros dedicats al suport a la cinematografia i els 25.000 euros extres que s'han licitat al suport a la promoció exterior.

tracking