CULTURA

Recital poètic i lliurament de premis del Concurs de Poesia per Sant Jordi

El concert anirà a càrrec de JUR i Lluís Cartes a la Sala d’Actes del Centre Cultural la Llacuna d’Andorra la Vella

Cartell de les activitats per l'esdeveniment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sala d'Actes del Centre Cultural la Llacuna d'Andorra la Vella acollirà aquestpròxim 23d'abril amb motiu de la diada de Sant Jordi, un recital musical i poètic a càrrec deJURi Lluís Cartes, organitzat pel Departament de Promoció Cultural del Govern i en col·laboració amb l'Ambaixada Francesa a Andorra i laScèneNationalede Foixetde l'Ariège, segons informa l'executiu en un comunicat. POETES és un recull en un CD de 10 poemes de poetes dels Països Catalans i d'arreu de diferents èpoques i temàtiques que han tocat la sensibilitat de Lluís Cartes per musicar-los i acabar convertint-los en cançons. Per la seva banda,JuriJulienescriuen textos, componen i toquen cançons inspirades en la seva experiència i la seva sensibilitat des de fa més de dotze anys.

Així mateix, fent-ho coincidir amb laPrimaveradel poetes, també tindrà lloc el lliurament de premis del 25è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol. En aquesta edició, segons informa Govern, s'han presentat 15 poemes i 14 reculls. El concurs està dotat d'un premi de 300 euros en la categoria poema i de 1.200 euros en la categoria recull, i hi ha la possibilitat d'atorgar accèssits consistents en un lot de llibres. El jurat d'aquesta edició ha estat format per Roser Calvo, JosepDallerèsi David Esteve.

Creació de punts de llibre

Durant la diada de Sant Jordi el Museu Casa d'Areny-Plandolit d'Ordino obrirà les portes de les 11 a les 13 hores i de les 16 a les 18 hores per acollir un taller de creació de punts de llibre, segons informa el Govern en nota de premsa. Tothom qui participi en l'activitat gratuïta podrà visitar l'exposició Abracadabra, il·lusionisme i màgia a cal Plandolit gratis. Durant la jornada es mostraran alguns dels llibres que es guarden a la biblioteca de la família.

Cartell de l'activitat de Sant Jordi al Museu Casa d'Areny-Plandolit

tracking