Successos

Uns menors provoquen un foc a l'exterior del Sant Ermengol

L'incendi ha cremat 100 metres quadrats del perímetre extern del centre, però no ha afectat les infraestructures dels immobles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers han rebut l'avís d'un incendi a una zona externa del col·legi Sant Ermengol d'Andorra la Vella aquest diumenge a la tarda passades les 16 hores. El cos d'extinció amb cinc efectius i dues dotacions (un camió bomba i un vehicle de comandament) i efectius de la policia s'han desplaçat al lloc dels fets. L'incendi ha estat generat per uns menors que es trobaven a la zona i a causa del foc s'han cremat 100 metres quadrats de matolls del perímetre exterior del centre pròxim a l'aparcament de l'escola, segons ha informat el cos de policia i el cos de bombers. Els joves han estat identificats, però de moment no s'ha decidit quina sanció se'ls imposarà. El fum generat era visible a diferents punts tant de la capital com de la parròquia d'Escaldes-Engordany,no obstant això, no s'han de lamentar danys materials ni personals.

Per la seva banda, l'escola ha informat en un comunicat que l'incendi provocat en el perímetre extern del centre no ha afectat les infraestructures dels immobles.

Incendi al Sant Ermengol

tracking