Andorra la Vella

L'Andorra Sax Fest tanca amb 2.400 assistents

La novena edició ha acollit 84 joves talents amb la qual la participació andorrana s'ha endut el primer premi de dues categories més joves

Final de la Gala de l'Andorra Sax Fest amb el guanyador Giorgi DzhishkarianiAndorra Sax Fest

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La novena edició de l'AndorraSaxFest ha tancat les portes amb un balanç positiu en rècord de participació d'estudiants i professionals del saxo, segons informa l'organització. Així, durant aquesta setmana al país s'ha concentrat el món professional del saxo amb 84 aspirants a les competicions, dels quals 54a la Soloi 30 a laYouthCompetitionamb la qual la participació andorrana s'ha endut el primer premi de dues categories més joves. En aquest sentit, en total s'han venut 2.400 entrades als concerts de l'esdeveniment musical, hi ha hagut 174 persones acreditades provinents de 24 països. En aquesta línia, s'han realitzat 150masterclassesamb 18 professors, jurats i professionals internacionals.Entotal, el valor dels premis entregats ha estat de 21.000 euros.

Així mateix, enguany ha estat la primera vegada que el comú d'Andorra la Vella ha atorgat una beca que consisteix en la gratuïtat del curs escolar a l'Institut de Música d'Andorra la Vella, a PereGonzalezde AlaizaManubens.

Per altra banda, tot i que l'alleugeriment de les restriccions causades per la pandèmia han permès que elfestivlatranscorri amb normalitat, l'organització assegura que el conflicte bèl·lic d'Ucraïna s'ha fet palès, ja que per motius de logística i transport s'hahagut deposposar per lapròxima edicióel concert deMikhailKazakov, guanyadorde la SoloCompetitiondel 2022.

Afectacions de trànsit a la capital pel Sax Fest

El departament de Mobilitat ha informat mitjançant les seves xarxes socials de les afectacions al trànsit durant aquest dissabte 16 d'abril a causa del festival Andorra Sax Fest. En aquest sentit,de les 16.00 hores a les 19.00 hores es tallarà el trànsit rodat de manera intermitent a l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella des de la Plaça Rebés fins a la plaça de la Rotonda amb motiu del Walking Street Music.

Aquesta afectació obliga a modificar el recorregut de la Línia L1 d'autobusos Escaldes-Engordany-Sant Julià de Lòria que passarà pel carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella entre les 16.00 hores i les 19.00 hores.

De les 16.00 hores a les 19.00 hores es tallarà el trànsit rodat

tracking