L'home ingressat a l'UCI per l'accident a Ordino està estable

El sinistre es va produïr a causa del xoc entre dos vehicles a les 11.20 hores a l'entrada de la parròquia

Una ambulància a l'hospital de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor del BMW que va resultar ferit greu després de patir una contusió cranial ahir a conseqüència del xoc entre dos turismes a l'entrada d'Ordino, continua ingressat a l'UCI, però està estable, segons han informat des del centre hospitalari i s'espera que durant el dia d'avui rebi l'alta. Els ocupants del Peugeot, un pare i el fill, no van patir ferides de gravetat.

Un ferit greu i dos lleus pel xoc entre dos turismes a Ordino

El cos de bombers i la policia es van desplaçar a Ordino a causa d'un accident. Segons informaven des del cos de salvament i el de seguretat, el sinistre es va produïr entre dos vehicles, un B.MW. X5 i Peugeot 405 ambdós amb matrícula andorrana, a l'entrada de la parròquia. A conseqüència de l'impacte, el conductor del BMW,resident de 46 anys, i els dos ocupants del Peugeot (pare i fill), residents temporals de 39 anys i 3 anys respectivament, van resultar ferits i van ser traslladats a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

L'incident, que es va produïr al punt quilomètric 7,400, a les 11:20 hores, va causar retencions d'entrada a la zona i per això el departament de Mobilitat va informar de l'activació d'un pas alternatiu a la carretera general 3 d'accés a la vila ordinenca. La circulació es va restablir en poc menys d'una hora.

tracking