Trànsit

Retencions de sortida i d'entrada per Espanya

El dispositiu especial per augmentar la fluïdesa del trànsit durant el període de vacances de Setmana Santa es va posar en marxa el dissabte

Cues a la frontera del riu Runer.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Mobilitat alerta de cues de sortida i d'entrada al Principat per la frontera hispanoandorrana que s'estan donant durant el dia d'ahir de manera intermitent. Les retencions es trobavend'entrada a la nacional 145, la carretera que uneix la Seu d'Urgell amb Andorra,i de sortida per la carretera general 1.

De fet, les cues ja es van começar a registrar durant el dia d'ahir. En aquest sentit, el dispositiu especial per augmentar la fluïdesa del trànsit durant el període de vacances de Setmana Santa es va posar en marxa el dissabte passat, però Mobilitat preveia que el pic d'entrades i sortides de vehicles fos entre el dijous i el dilluns. Concretament, la previsió estimava que la sortida nacional seria més intensa dijous entre les sis i les nou de la nit, i l'entrada de les nou del matí a les dues del migdia al llarg de tot el cap de setmana.

Vessament d'oli a la rotonda de la Comella

Un vessament d'oli a la rotonda de la Comella, en direcció a l'estadi Comunal va obligar a tallar un dels carrils ahir dijous i va provocar retencions durant el migdia a a la capital. Segons informaven els bombers, el vessament provenia d'un camió que transportava oli reciclat i va embrutar uns 250 metres de la calçada.

tracking