El Temps

Pols sahariana al Pas de la Casa

Protecció Civil activa l'avís groc per vent a partir d'avui

Pols sahariana als cims del Pas de la CasaMétéo Pyrénées

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les ràfegues de neu que ja preveia el servei de Meteorologia hanportatpols sahariana al Pas de la Casa, segons publicaMétéoPyrénéesa Twitter. Defet,Protecció Civil ha activat a partird'avuil'avís groc per vent a la meitat nord del país.

D'altra banda, la pluja també ha estat la protagonista d'avui i podria ser-ho també de demà. El servei de Meteorologia avançava que durant les dues jornades predominarà la nuvolositat abundant que deixarà precipitacions intermitents i destaca que el vent del nord que ha arribat als 130 quilòmetres per hora aquesta nit a la Tossa d'Espiolets anirà disminuint segons avanci el dia. Les pluges seran inicialment febles i es poden intensificar dimecres a la tarda per la pertorbació que afectarà al Principat.

L'estabilitat meteorològica es preveu a partir de dijous amb predomini del sol i pujada de temperatures. Les màximes poden arribar divendres als 21 graus a les parròquies centrals. El temps assolellat es mantindrà fins a dijous de la setmana següent, amb alguna precipitació prevista per al dimecres 20, si es compleixen els pronòstics actuals de Meteorologia.

Previsió del temps d'avui

tracking