Cerimònia d'obertura

Formació per als nous agents penitenciaris

El ministre Rossell ha presidit la cerimònia d'obertura del curs formatiu de la 31a promoció, formada per dos futurs agents

Els dos agents que es formaran per entrar al centre penitenciariSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre Josep Maria Rossell ha presidit avui la cerimònia d'obertura del curs formatiu de la 31a promoció d'agents penitenciaris. Tal com informa Govern, la promoció està formada per dos futurs agents penitenciaris que han superat el procés selectiu i que inicien ara la formació. L'home i la dona seran formats durant set mesos en continguts especialitzats, com tir, intervenció, legislació o primers auxilis. Un cop els agents hagin finalitzat la formació i el tutoratge per tots els departaments, que preveuen que serà al novembre, entraran oficialment al cos per un període de prova d'un any. Amb la seva entrada el centre penitenciari comptarà amb 62 efectius uniformats.

L'acte d'inauguració ha tingut lloc a Meritxell i ha comptat amb la participació del director del centre penitenciari, Miquel Àngel Val, el secretari d'Estat de la cartera, Joan León, i el director adjunt del cos, Oriol Magrinyà.

Cerimònia d'obertura del curs formatiu de la 31a promoció d'agents penitenciaris

tracking