Signatura del protocol d'entesa

La rehabilitació del Casamanya costarà 5 milions d'euros

Mortés espera iniciar les obres l’any que ve

El cap de Govern, els cònsols i les llevadores del quart d'Ordino signant el protocol d'entesaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, els cònsols i les llevadores del quart d'Ordino han signat aquest migdia el protocol d'entesaen relació al'HotelCasamanyaque, segons el cònsol major JosepAngelMortés"demostra la voluntat de les parts de tirar el projecte endavant".

Xavier Espot ha celebrat aquest pas en la rehabilitació de l'edifici, que fa20anys que està en desús i que, en principi, es destinarà a ubicar-hi el ministeri d'Agricultura iMediambientde Govern, així com les dependències d'Agricultura iMediambientdel comú. Malgrat això, el cap ha apuntat que "s'obre la portaa quees pugui destinar a altres coses". A més, tot i que la majoria de l'espai estarà ocupat per aquestes dues administracions, l'edifici acollirà també un despatx, una sala de reunions i una d'arxius del Quart, que cedeix l'espai de manera gratuïta.

Pel que fa al cost de les obres de rehabilitació, Espot calcula que podria ascendir als 5 milions d'euros, un importquees repartirà entre l'executiu i la corporació de manera proporcional als espais que ocupi cadascú. Precisament per la importància de la inversió, tant el cap com el cònsol major de la parròquia, Josep ÀngelMortés, desitgen que la cessió es pugui fer per al màxim temps possiblea nivell legal.

El cap de Govern, els cònsols i les llevadores del quart d'Ordino signant el protocol d'entesa

El cap de Govern, els cònsols i les llevadores del quart d'Ordino signant el protocol d'entesa

tracking