Naturland oferirà activitats a les dues cotes per Setmana Santa

El centre obrirà des del 9 fins al 18 d’abril de manera ininterrumpuda

El domini preveu una bona afluència aquests diesnaturland

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturland oferirà activitats a les dues cotes durant la Setmana Santa combinant l'oferta de neu amb diverses activitats exterior, segons informa el domini en un comunicat.Tot i les darreres nevades i el fred,les temperatures han tornat a pujar i les condicions a alguns trams destinats als circuits de motos o de raquetes, així com a les pistes, no garanteixen el desenvolupament d'aquestes activitats amb seguretat. Per aquest motiu, Naturland informa que ha decidit centrar els esforços a mantenir el Prat de Conangle i la pista vermella per a la pràctica de l'esquí de fonsper tancar la temporada segons el previst. Així, Naturland obrirà des del 9 fins al 18 d’abril de manera ininterrumpuda.

En aquest sentit,l'estació d'esquí oferirà aproximadament 10 quilòmetres de pistes; i al centre eqüestre, també a la Cota 2000, les passejades a cavall. L'escola d'esquí i la botiga de lloguer i venda de material continuaran obertes. Ala Cota 1600 es preveu obrir el Tobotronc; l'airtrekk amb la tirolina; el circuit de buggy adult i el tir amb arc per als infants; i per als més petits s'oferirà l'Airtrekkids, la minitirolina, els llits elàstics i els ponis.

Un cop finalitzada la temporada d'hivern, el centre informa que continuarà oferint les seves activitats de la cota 1600, durant els caps de setmana, des del 23 d'abril fins al 26 de juny, afegint el dilluns 6 de juny (Pentecostes) i el divendres 24 de juny (Sant Joan). A més, durant aquestes dates estaran oberts la botiga de la cota 1600, el Restaurant el Foc i la Cafeteria 1600. A la Cota 2000, la Borda de Conangle amplia l'horari també obrint de dimecres a diumenges, com les excursions amb cavalls que es podran realitzar sota reserva i els caps de setmana.

tracking