ESQUÍ

Grandvalira tanca la temporada amb el 100% de pistes obertes

L'últim dia per esquiar a Ordino Arcalís serà el 24 d'abril i a Grandvalira el 18 del mateix mes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira Resorts mantindrà el 100% de les pistes obertes a Ordino Arcalís i pràcticament la totalitat del seu domini esquiable amb aproximadament 190 quilòmetres a Grandvalira, segons informa l'estació en un comunicat.Les nevades dels últims dies han permès augmentar la neu entre 15 i 20 cm, de manera que les estacions comptaran amb gruixos de neu pols de fins a 180 i 120 centímetres respectivament. D'altra banda, el final de temporada també el té preparat l'Abarset amb l'actuació de Claptonedos dies abans del tancament de l'estació, el dissabte 16 d'abril i una proposta musical pels amants de l'electrònica durant tota la Setmana Santa també al Pas de la Casa.

D'altra banda, a Arcalís hi haurà competicions en modalitat freeride, com laJam Extreme, que celebra la 10ª edició i està emmarcada dins del Freeride World Qualifier, i per altra el Freeride Junior Tour. També hi haurà activitats per tothom als jardins de neu, múixing, raquestes, jocs i tallers, entre d'altres.

Grandvalira anuncia també quel’últim dia de la temporada, Grau Roig acollirà un espectacle benèfic de cavalls àrabs a càrrec del reconegut domador Santi Serra, especialista en doma natural. El show, que està organitzat per Grandvalira Social i Unicef Andorra, tindrà lloc davant de la Brasserie Piolet i tota la recaptació de les consumicions es donarà a favor d’Unicef Andorra. El domini tancarà les seves portes el 18 d'abril i Arcalís té previst tancar el 24 del mateix mes.

Ordino Arcalís oferirà competicions de freeride

Grandvalira al sector del Pas de la Casa

tracking