CULTURA

Una exposició homenatja al poeta espanyol Luis Cernuda

L'Ambaixada d'Espanya a Andorra i l'Extensió de l'Instituto Cervantes inauguren una mostra que reuneix més d'una trentena d'artistes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ambaixada d'Espanya a Andorra i l'Extensió de l'Instituto Cervantes brinden homenatge al poeta espanyol Luis Cernuda amb una exposició d'art contemporani que reuneix més d'una trentena d'artistes, segons informa l'ambaixada en un comunicat. Així, la mostra que pren per títol 'La realidad y el deseo' - el mateix que el poemari que l'autor va publicar just abans de la guerra civil - es podràcontemplar a la Sala d’Exposicions de l’Ambaixada del 7 d’abril al 8 de maig de 2022.

L'exposició destaca la doble condició literària i pictòrica que rescata un dels autors necessitats de restitució després de la seva expatriació per la guerra i la seva mort a Mèxic. Així mateix, la mostra reuneix artistes comLuis Gordillo, Cesc, Broto, Guinovart, Ciria, Manolo Quejido i Ballester, que converteixen les lectures dels versos de l'escriptor en pintures i escultures que reivindiquen el seu llegat, segons informa l'organització. Destacala presència de dos artistes andorrans a la proposta: Javier Balmaseda i Fiona Morrison, que s’han sumat a l’homenatge.

tracking