Salut crea l'Observatori covid

L'òrgan té per objectiu estudiar l'impacte del coronavirus i proposar al Govern estartègies per minimitzar les conseqüències negatives

L'edifici de les Columnes on es troba l'oficina Covid.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Govern fa pública alBOPAd'avui la creació de l'Observatori covid, un òrgan autònom presidit per Salut que té per objectiu estudiar l'impacte del coronavirus a la societat andorrana per fer propostes d'accions adreçades a mitigar les seves conseqüències negatives. El decret estableix que l'Observatori també se centraràaimpulsar la recerca i proposar accions oportunes perquè el Govern disposi d'eines i elements per prendre millors decisions polítiques.

L'òrgan està presidit per la Secretaria d'Estat del ministeri de Salut i integrat per quatre representants del ministeri, un representant delSAASi un de l'Oficina covid -que exerceix la secretaria-. Els membres de l'Observatori es reuniran amb caràcter ordinari i com a mínim un cop al trimestre, segons estableix elBOPA. Col·laborarà amb l'Oficina covid, la Fundació Privada del Sector Públic Andorra Recerca i Innovació i amb la resta d'agents implicats en les seves funcions.

tracking