Avançament electoral

El PS demana avançar les eleccions davant “la inacció del Govern”

Els socialdemòcrates consideren que l’executiu “és incapaç de reaccionar” a l’encariment del nivell de vida i asseguren que el Govern “està quedant en fora de joc”

El conseller socialdemòcrata Pere López.PS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata demana un avançament electoral el més aviat possible. El partit vermell considera que “la inacció de l’executiu” està fent que “cada cop sigui més difícil viure a Andorra”, ha assegurat el president del partit, Pere López.

En aquest sentit, López ha afirmat que “les mesures que ha pres DA els últims dies només han fet que asfixiar la classe mitjana” i ha acusat a l’executiu de “governar amb arrogància, d’esquenes a la ciutadania i amb els ulls tancats als problemes reals de la gent”.

En relació a les declaracions del president de la CEA sobre la necessitat d’obrir un debat per apujar els salaris, el màxim responsable dels socialdemòcrates ha recordat que “el PS porta avisant d’aquesta problemàtica i hem presentat moltes propostes en relació al salari mínim”. A més, López ha assegurat que “veient que els empresaris i la ciutadania està venint cap a les nostres posicions és el Govern qui està quedant en fora de joc”. Per aquest motiu, els socialdemòcrates consideren que “quan abans siguin les eleccions millor perquè la situació actual és molt pitjor que la que hi havia abans de l’inici de la legislatura; aquest Govern només sap donar almoines perquè no pot solucionar els problemes de veritat, ha assegurat López.

tracking