ENSENYAMENT

Educació dedica 8.000 euros a la mobilitat d'investigadors

L'executiu aprova el cessament de Jordi Babi

Ester Vilarrubla durant la compareixença d'aquesta tardaSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu ha aprovat els ajuts per a la mobilitat dels investigadors per enguany amb una partida pressupostària globla de 8.000 euros, així ho ha informat el ministre Portaveu, Eric Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres. En aquest sentit, Jover ha apuntat que l'objectiu de la convocatòria és incentivar la mobilitat de la comunitat investigadora del país per millorar-ne les seves competències, a més de promocionar la difusió dels resultats de la seva recerca i enfortir les relacions amb altres institucions internacionals.

Així, les ajudes es divideixen en dues modalitats,; una per a estades breus de recerca en centres de R+D, empreses i centres de suport a la recerca d’una banda, i per a la participació en congressos científics presencials o virtuals –ja sigui per participar-hi activament o per formar part del comitè científic– per l’altra.El termini per presentar la sol·licitud comença el 14 d’abril i acaba el 8 de juliol d’enguany.

Cessament de Jordi Babi

D'altra banda, el ministre Jover ha notificat l'aprovació del decret de cessament deldirector del Departament de Pressupost i Patrimoni, Jordi Babi que entrarà en vigor l’11 d’abril del 2022. Jover ha explicat que el canvi ve degut a una proposta professional que ha rebut Babi dins del sector públic.

tracking