OCUPACIÓ

Ocupació del 58,17% durant el mes de març

La Unió Hotelera assenyala que el percentatge és molt semblant a l'assolit abans de la pandèmia

Els hotels registren una ocupació del 56% el cap de setmanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els hotels han registrat unes xifres d'ocupació del mes de març una mica més baixes que les del mes de febrer, quan les pernoctacions assolides durant tot el mes arribaven al 78,90% i aquesta mensualitat arriba 58,17%, segons informa la Unió Hotelera. En aquesta línia, l'entitat assegura que aquest percentatge es troba un parell de punts per sota de la mitjana en temporades prepandèmiques en què la mitjana del mes de març solia estar una mica per sobre del 60%.

En l'àmbit comparatiu, tant l'any passat com l'anterior, durant la primera setmana d'abril, que era Setmana Santa, els establiments estaven tancats i, per tant,no es pot fer una comparació, però segons l'UHA, si es mira tres anys enrere "el percentatge d'ocupació era molt semblant a l'actual en aquesta setmana concreta".

Enparal·lel, la mitjana d'ocupació setmanal més alta del mes de març ha estat la del 7 al 13 quan va ser del 66,53%, seguida de la del 14 al 20 quan va ser del 62,50% i l'última del mes del 21 al 27 quan va ser del 54,93%. La mitjana de l'UHAde tota la setmana és del 31,65% d'ocupació.

tracking