López demana pels dividends que FEDA ha pagat al Govern

El president del grup parlamentari socialdemòcrata també ha preguntat pel nombre de llocs directius que hi ha a la parapública

Pere López durant les seves declaracionsPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha entrat avui una pregunta oral sobre els comptes de Forces Elèctriques d'Andorra (FEDA) que el Govern haurà de contestar en la propera sessió, prevista per al 21 d'abril, segons informa el partit vermell en un comunicat. Així, López ha demanat quin és el volum dedividendsque ha pagat FEDA al Govern durant els darrers10anys, pel volum invertit en FEDA Solucions i Capçalera d'Infraestructures Energètiques i en quina mesura ha recuperat la inversió. El president del PS ho ha fet després d'analitzar les xifres de dividends distribuïts i de les inversions que ha realitzat la parapública a les seves filials i els resultats obtinguts per aquestes.

Així mateix, el líder del grup parlamentari ha preguntat també pel nombre de llocs directius que hi havia a FEDAl'abrildel 2011 i quants n'hi ha actualment, comptant les filials, ja que segons el partit que lidera, s'ha constatat que en els darrers quatre anys la xifra gairebé s'ha triplicat.

tracking