CLIMA

La temperatura de març és 0,3 graus més alta que la climàtica

El valor mitjà de tot el mes es situa a 6,7 graus

Temperatura mitjana al gener (1950-2022)ANDORRA RECERCA I INNOVACIÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temperatura mitjana del mes de març ha estat 0.3Cº per sobre la mitjana climàtica -pel període 1981 al 2020- registrada a l'estació de Central de Forces Elèctriques d'Andorra amb 6,7Cº, segons els resultats de les gràfiques del mes publicades per Andorra Recerca i Innovació.La temperatura màxima mitjana ha estat 10.8ºC i la temperatura mínima mitjana ha estat 2.5ºC.

En precipitació s'ha acumulat un total de 44 milímetres en tot el mes per sobre la mitjana climàtica què és de 37.6 milímetres. Concretament, les precipitacions han estat repartides durant tot el mes coincidint amb les poques hores de sol registrades pel Servei Meteorològic Nacional a l’estació de Roc de Sant Pere. Pel que fa a lestemperatures diàries s’han caracteritzat per un principi de mes amb temperatures màximes no massa altes i temperatures mínimes normals per l’època de l’any. El dia 15 i al final del mes les temperatures es van situar molt per sobre la mitjana climàtica.

D'altra banda, segons especifica l'entitat, pel que fa a l’evolució del mantell nival a l’estació de Sorteny aquest es manté. Això es degut a que les precipitacions no han fet variar massa i han anat acompanyades de pols. Tanmateix el mantell continua per sota el percentil 30, sent deficitari.

tracking