Creu Roja recull aliments per la botiga solidària

El tercer enviament de l'entitat cap a Ucraïna ja ha estat entregat a Lublín i està de tornada

A la ciutat de Lublín hi han descarregat 31 palets materialsCR LUBLIN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Creu Roja fa una crida per participar en la nova campanya de recollida d'aliments per la botiga solidària, segons informenmitjançant les xarxes socials. En aquest sentit, l'entitat no governamental demana llet, plats preparats, oli d'oliva, galetes, farina o caldos, entre d'altres a més de productes de neteja. Els únics aliments no acceptats són els frescos i els làctics o ous. La recollida es portarà a terme el pròxim dissabte 9 d'abril de 9 a 18 hores en els establiments col·laboradors.

Ajuda humanitària a Ucraïna

El tercer enviament d'ajuda humanitària recollit per la Creu Roja per a Ucraïna va arribar ahir al vespre ala ciutat polonesa de Lublín, a pocs quilòmetres de la frontera amb Ucraïna.Aquest migdia ja es trobava a 135 quilòmetres de Varsòvia camí de tornada, segons ha informat l'entitat no governamental.Així, a la ciutat de Lublín hi han descarregat 31 palets materials.

Aquest cop el comboi ha estat format únicament per un tràiler cedit per Andorra Racing i dos xòfers que s'han anat alternant en la conducció. A diferència dels altres dos combois, aquest cop l’ajuda humanitària serà traslladada sense personal de la Creu Roja, ja que “aquesta vegada no hi ha hagut demanda de famílies” ucraïneses per venir cap a Andorra, segons va assenyalar la Creu Roja.

El tercer enviament d'ajuda humanitària va arribar ahir al vespre

El tràiler cedit per Andorra Racing

tracking