DELICTE DE CONDUCCIÓ TEMERÀRIA

Persecució d'un conductor ebri que es va saltar un control

El cos de policia va procedir a la detenció d'onze persones per delictes contra la integritat física

Despatx central de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va arrestar un home resident de33anys, amb una taxad'1,82g/l., endemés d'un delicte de conducció temerària, segons informa el cos en el balanç setmanal. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge a les 05:32 hores quan els agents van detectar que l'interessat circulava amb un turisme a una velocitat excessiva per un carril de la via que en aquell moment es trobava tancat al trànsit, per la qual cosa es va iniciar el seguiment del vehicle. El conductor en veure-ho va augmentar la seva velocitat, per tal d'escapolir-se del control i en el seu intent de fugida va passar per l'exterior d'un local d'oci nocturn que en aquell moment comptava amb una forta afluència de gent que sortia d'aquest, i que van haver d'apartar-se sobtadament per no ser atropellats. Posteriorment, va ser controlat i detingut pels fets.

El cos de policia va procedir a la detenció de 32 persones durant la darrera setmana (del 28 de març al 3 d'abril de 2022). Concretament, les detencions s'han dut a terme cinc pels presumptes delictes contra la salut pública, dos contra el patrimoni, set contra la seguretat del trànsit i divuit per altres delictes.

Onze arrestats per delictes contra la integritat física

Entre les detencions n'hi va haver onze per presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral. La primera va tenir lloc el dimecres 30 de març a les 20.20 hores aLaMassana, quan dos homes residents de 20 i 21 anys van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física i moral per agredir un taxista, ja que un d'ells va tenir un incident en el decurs de la circulació amb l'agredit.

L'altra va ser el divendres a la matinada a les 04:08 hores i a les 16:05 hores al Pas de la Casa quan dos homes (un no resident de28anys i l'altre resident de27anys) van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física i moral per agredir una persona, causant-li una fractura de l'os nasal a l'exterior d'un local d'oci. El mateix dia a Andorra la Vella una dona de28anys i un home de27anys ambdós residents, van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic per agredir-se mútuament al domicili particular.

El cos va arrestar també una dona de34anys i un home de29anys ambdós residents, a Sant Julià de Lòria com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic per agredir-se mútuament al domicili particular. Així mateix, per la mateixa agressióperòen aquest cas a la via pública d'Andorra la Vella, els agents van intervenir per arrestar una dona de21anys i un home de25anys ambdós residents, com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic.

El diumenge a les 16.24 hores unhome no resident de 30 anys, també va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per agredirun altre conductor en el decurs d’un incident de circulació.

tracking