EMMAGATZEMAVEN EL TABAC EN UN HOTEL

Incerceptats quatre homes amb tabac de contraban valorat en 10.000 euros

El cos de seguretat va controlar un home amb 450 paquets després d'escapar-se d’un control al Port d’Envalira i donar una identitat falsa

Un control de la policia de trànsit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre homes no residentsd’edats compreses entre els 39 i 46 anys, van ser detinguts el passat dissabte a les 00:05 hores com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic per un delicte de contraban, segons informa el cos de seguretat. Els interessats ja eren objecte de vigilància a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella al llarg del dia anterior, ja que es va observarque compraven diferents quantitats de tabac manufacturat dins dels límits permesos en diversos establiments i els anaven emmagatzemant en una cambra d’hotel que tenien llogada.

La policia també va arrestar un home no resident de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic quan van ser requeritspel Servei de Duana d’Antifrau, ja que al Port d’Envalira se’ls hi va donar a l’escàpol un turisme. Un cop controlat el turisme a la frontera franconandorrana, el dijous 31 de març a les 17.50 hores, van verificar que el conductor transportava 450 paquets de tabac (valorats en 1.500 euros). En identificar-lo, es va constatar mitjançantles empremtes dactilars al sistema informàtic, que amb anterioritat en vàries ocasions havia estat controlat identificant-se amb una altra identitat en anar indocumentat.

tracking