Detinguts dos joves per intentar robar tres mòbils i dues jaquetes

Els arrestats teclejaven numeracions que haurien aconseguit de manera fraudulenta sense passar cap targeta per l'aparell TPV

Recurs Policia

Recurs PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dos homes (un de20anys resident i un altre de25anys no resident) com a presumptes autors dels delictes contra el patrimoni i l'ordre socioeconòmic. Els fets van tenir lloc el dimecres passat 30 de març a les 18.13 hores a Andorra la Vella quan la policia va ser requerida en un centre comercial de la capital, ja que els detinguts juntament amb un menor de17anys intentaven efectuar pagaments fraudulents.Concretament,es tractava de la secció d'electrònica (tres telèfons mòbils per valor d'uns 900 euros) i a la secció de roba (dues jaquetes per valor d'uns 800 euros).

Segons informa el cos de seguretat, la manera d'actuar dels joves era sense passar cap targeta per l'aparellTPVdels establiments, teclejaven una sèrie de numeracions de targetes de crèditbancàriesque tenien configurats als seus dispositius mòbils, és a dir, numeracions que haurien aconseguit de manera fraudulenta a la xarxa d'internet. De l'enquesta duta a terme, aquesta manera de fer l'haurien intentat efectuar en altres dos establiments d'Andorra la Vella.

tracking