Ajuts

Govern atorga 167.000 euros en ajuts a explotacions ramaderes

Les bonificacions són per per fomentar les pràctiques agrícoles i ramaderes tradicionals

La ministra Sílvia Calvó.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern va aprovar en la sessió del consell de ministres del dimecres, a proposta de la ministra Sílvia Calvó, donar 167.000 euros d'ajuts a explotacions ramaderes bovines i per al manteniment del medi natural. La finalitat és promoure les pràctiques agrícoles i ramaderes tradicionals de muntanya, segons informa l'executiu en nota de premsa.

Les ajudes s'han atorgat a 39 explotacions ramaderes bovines per a les bonificacions del benestar animal per un import de 125.000 euros, destinats a les explotacions que apliquen mesures per "garantir el benestar animal des del naixement fins al sacrifici, amb la voluntat d'obtenir un producte final de més qualitat, més eficient i sostenible".

Tanmateix, s'ha aprovat el pagament per un import de 42.083,63 euros als ajuts a 8 explotacions ramaderes. Els ajuts bonificaran les explotacions que implementen pràctiques que "permeten la conservació dels valors paisatgístics i culturals i afavoreixin la conservació de les comunitats vegetals representatives".

tracking