Diplomes oficials

Govern amplia les acreditacions dels estudis de llengua catalana

En funció de les notes aconseguides en finalitzar la segona ensenyança o el batxillerat els alumnes podran reconèixer un nivell B1, B2 o C1

Roda de premsa sobre la regulació dels diplomes oficials de llengua catalana.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha aprovat la modificació del Decret de regulació dels diplomes oficials de llengua catalana amb l'objectiu d'ampliar el nombre de persones que poden acreditar el seu nivell de català, segons ha informat l'executiu en roda de premsa. D'aquesta manera es vol facilitar a les persones que ja tenen elreconeixementde les seves aptituds sense que sigui necessari fer de nou un examen oficial.

La modificació del nou decret inclou que qualsevol alumne que s'hagi escolaritzat des de primer curs de segona ensenyança fins a la finalització de l'educació bàsica obligatòria rebrà el nivell A2. En funció de les notes finals podran sol·licitar el reconeixement d'un nivell superior,ja sigui B1, B2 oC1.

Les persones que puguin acreditar els estudis o una prova oficial de candidats lliures s'han d'adreçar al Servei de Tràmits de Govern i sol·licitar el reconeixement. La modificació s'aplica a totes les persones que hagin acabat els seus estudis obligatoris, de batxillerat o que hagin fet les proves oficials de candidats lliures des del 2014.

tracking