Unió Europea

El grup EFTA de la UE visitarà Andorra a l'abril

L'ambaixadora s'ha reunit avui a Brussel·les per exposar als representants el calendari de negociació de l'Acord d'Associació

Rabasa s'ha reunit avui amb el grup EFTA a Brussel·lesGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ambaixadora d'Andorra i cap de missió de la UE, EsterRabasa, s'ha reunit avui a Brussel·les amb el grupEFTAdel Consell de la UE per exposar el calendari de negociació de l'Acord d'Associació amb la UE, segons informa el Govern en nota de premsa.En la trobada Rabasa ha avançat que es preveu iniciar els debats sobre qüestions com la lliure circulació de persones o les telecomunicacions en les rondes dels mesos de maig i juny.

Precisament, el grupEFTAvisitarà Andorra el 7 i 8 d'abril per copsar la realitat i les particularitats del país. D'aquesta manera es preveu una exposició del context històric i cultural del Principat, així com diferents taules rodones temàtiques amb participació de prescriptors de diferents sectors.

La visita del grupde treball coincidirà amb l'estada de la presidència francesa al Consell de la UE. L'objectiu és fer partícipsals estats membres dels reptes i oportunitats que representa l'Acord d'Associació. Serà la segona visita del grup EFTA des de l'inici de les negociacions.

tracking