Balanç policial

Detingut un home que portava droga amagada als calçotets

Hi duia una bossa de plàstic amb pastilles d'èxtasis, "tripis" d'LSD, cocaïna, pastilles de 2CB, amfetamina, metamfetamina i ketamina

Entrada de vehicles al país per la frontera del Riu Runer

Duana Frontera riu Runer Policia Entrada de vehiclesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home no resident de27anys va ser detingut el dijous a les 17.45 de tarda per possessió de drogues, se l'acusa d'un delicte contra la salut pública. Segons informa la policia en el balanç policial, el processat va ser aturat a la frontera del riu Runer en un control preventiu d'estupefaents quan intentava accedir al Principat amb un vehicle particular.

L'informe policial detalla que vist l'estat de nerviosisme d'un dels ocupants del turisme, el cos policial va procedir a l'escorcoll per mitjà del gos ensinistrat. La policia va descobrir que l'home duia amagada una bossa de plàstic amb diferents tipus de drogues dins els calçotets. El balanç detalla la possessió de 50 pastilles d'èxtasis, 11 "tripis" d'LSD, 5,8 grams de cocaïna, 16 pastilles de 2CB (fenetilamines psicodèliques), 21,7 grams d'amfetamina, 1,3 grams de metamfetamina i 4,4 grams de ketamina.

El dissabte va haver-hi una altra detenció per un delicte contra la salut pública, llibertat, funció pública i honor. La policia informa que van processar un home resident de29anys a Andorra la Vella que duia 0,9 grams de cocaïna. La detenció va tenir lloc a l'estació nacional d'autobusos, quan un vigilant deseguretatva lliurar a un agent de la policia una jaqueta que contenia dins d'una butxaca una cartera amb un embolcall de cocaïna, juntament amb la documentació del seu propietari. L'home va ser controlat prop del lloc dels fets, segons apunta la policia en ser qüestionat pel producte estupefaent el processat va respondre amb unaactitudagressiva i injuriosa, a més va oposar una forta resistència i va injuriar i amenaçar als agents.

En total, aquesta darrera setmana hi ha hagut nou detencions per delictes contra la salut pública. Entre aquests, un dels processaments va ser el dilluns passat a la Massana. L'informe detalla que la policia va aturar a les 00.35 hores un turisme que circulava a una velocitat excessiva i amb l'enllumenat inadequat. Els agents van sotmetre'l a una prova de tòxics, que va donar positiva. A més, el detingut -un home de resident de39anys- posseïa 0,7 grams de cocaïna, tres cigarretes de marihuana i 17,4 grams de marihuana. L'endemà, el dimarts, un home resident temporal de23anys va ser arrestat per possessió de 0,8 grams deMDMAi donar positiu a la prova d'alcoholèmia(1,15 g/l) i a la prova de tòxics. La detenció va tenir lloc a les 00.40 hores a l'aparcament exterior d'un local d'oci nocturn a El Tarter, l'home va ser controlat per portar més passatgers dels permesos a l'interior d'un turisme.

tracking