Detingut per conduir begut després d'accidentar-se

Un cotxe s’encasta a la terrassa d’un bar i provocar un ferit lleu

Els cos d'emergència també es va desplaçar al lloc dels fets

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor d’un turisme va resultar ferit la matinada de divendres a dissabte després de bolcar el cotxe a la rotonda de davant de l’edifici de Govern. Els cos de policia i els bombers van rebre l’avís a les 01.14 hores quan l’home, resident de 45 anys, va patir el sinistre amb el seu cotxe Seat Ibiza amb matrícula del Principat, com a únic vehicle implicat. Els fets van tenir lloc al carrer Doctor Vilanova d’Andorra la Vella. A causa de l’incident, durant una estona es va haver de tallar la via i la resta de vehicles eren desviats direcció Sant Julià de Lòria.

Els agents van realitzar-li el pertinent control d'alcoholèmia en el qual va donar un resultat de 2,76 grams d’alcohol per litre de sang, triplicant el límit penal d’alcohol de 0,8. Inicialment, va ser traslladat al centre hospitalari, i posteriorment, un cop va obtenir l’alta, va ser detingut i a l’espera de passar a disposició judicial, segons informava el cos de seguretat.

El mateix diumenge, cap a les 20.30 hores, una persona va resultar ferida lleu a l’encastar-se un turisme amb matrícula andorrana contra la terrassa d’un bar de Lleida, segons informava SEGRE. L’incident va ocórrer a l’avinguda Alcalde Porqueres quan, segons testimonis directes, un menor que es trobava a l’interior del vehicle estacionat el va accionar per error i el va encastar marxa enrere contra la terrassa dels bars. A conseqüència de l’impacte els serveis sanitaris van atendre un client que es trobava a la terrassa i va resultar ferit de caràcter lleu.

Les destrosses causades pel turisme als bars.

tracking